Reetta 

Forum messages

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 • Hyvä ja kunnollinen talvi 04/04/2013 8:30 PM

  Täällä Itä-Hämeessa on lunta vielä yli 40 cm; hupenee sentin päivävauhtia. Ravikin ladut on kanssa ajettu vielä tällä viikolla. Täytyy katsoo, mitä tuo lonkka sanoo, vieläkö se tykkäisi hiihtämisestä. Otti vähän nokkiinsa helmikuun hiihtoloissa.

  Tälle talvi-ilmiöllehän oli keksitty hieno nimikin, oliko se "napapyörre" ? Etlarin säähistoriakatsaus kertoi, että maaliskuu oli kylmin yli viiteenkymmeneen vuoteen. Lisäksi se oli vähäsateinen. Toden totta, ei ole kauheesti kolan varressa tarttenut olla kiinni.

 • D-vitamiinit 03/17/2013 10:28 PM

  Eilen aamusella ennen kuutta radiossa oli puhetta D-vitamiinin ja lasten diabeteksen yhteydestä. Aiemmin lapsille oli korkeempi D-vitamiinisuositus (oliko ne niitä Vitol-tippoja) ja slloin pienten lasten diabetestapauksia oli tosi vähän. Nyt kun suositukset on pienemmät, pikkulasten diabetes on moninkertaistunut.

  Parin viikon takaisessa D25-vitamiiniverikokeessa oma arvoni oli 111 eli keliaakikolle ja osteoporootikolle oikein hyvä.

  Flunssia on tänä talvena ollut yksi ja sekin oli Kanarian reissun jälkeiseen ilmastonvaihdokseen liittyvä ihan kunnon tauti kurkkukipuineen, yskineen ja nenän vuotamisineen.

 • Hyvä ja kunnollinen talvi 03/17/2013 10:20 PM

  Talvi se vaan pitää pintansa. Yöllä tiukat pakkaset, päivällä onneksi aurinko jo kummasti lämmittää.

  Tuleva viikko lomaa ja jos nyt saisi toimeksi mennä jäälle hiihtelemään auringonpaisteeseen. Ei siellä ajettuja latuja ole, mutta hiihtämällä tehdyt näyttää ihan hyviltä. Tänään oli kymmeniä ihmisiä Ruotsalaisen jäällä joko jalkaisin tai suksilla liikkeellä.

  Illan kruunasi vielä nähdä revontulet omalta pihalta. Just sanoo sääennustuksessa, että on hyvä revontuliaika. Kuu ja tähdetkin mahdottoman kirkkaita.

 • Oudoin ja yllättävin tuote, jossa gluteenia? 03/03/2013 8:39 PM

  Onpa hyvä. että on tullut opeteltua kahvinjuonti mustana. Tosin ei ole tuollaista kahviautomaattiakaan töissä.

  Ihmeesti saavat sitä jauhoa sotkettua kummallisiin paikkoihin. Kaupoissa taas pääsiäisnamit esillä ja saa silmät sikkuralla katsella, lukeeko siellä taas joku vehnäjauho.

 • Hyvä ja kunnollinen talvi 03/03/2013 8:33 PM

  Tällä viikolla jo ajattelin, että voisi hypätä kevätkeskusteluun, mutta nyt taas talvi jatkuu. Pakkasta ihan kiitettävästi ja luntakin piisaa. Tuulesta huolimatta käyty kävelemässä Ruotsalaisen jäällä. Hieman oli koppurainen kävelyalusta, kun olivat loskakelillä sohjossa kelkoilla revittäneet. Hiihtäjiäkin jäällä muutama. Tulispa vielä sellaiset kelit että saisivat vaikka kelkoilla ajettua ladut jäälle. Kevätauringossa olisi kiva sujutella.

  Muuten ladut on aika roskaiset, kun on lennellyt tuulella neulasta ja männyn kuorta ym.

 • Hyvä ja kunnollinen talvi 02/24/2013 2:13 PM

  Noilla hiihtomäärillä on varmaan lihas- ja rasvaprosentit kohdallaan (jos niissä aiemminkaan on ollut sanomista).

  Itsestäkin tuntuu, että hiihto ja muutenkin liikunnan skarppaus on jotain tuolta mahanahkan alta vienyt veke. Toukokuussa on ASLAK-kuntoutuksen eka jakso ja olisi ihan kiva saada ylimääräisiä läskimakkaroita pois ennen sitä.

  Eihän hiihtokelit nyt vielä voi loppua, vasta päästy alkuun. Viime vuonnakin kelejä riitti pääsisäiseen. itsellä viimeinen kerta 9.4, oli kyllä aika lätsy keli.

  Ja nyt tän päivän hiihtolenkille. Jos vaikka se luvattu aurinkokin tulisi esiin.

 • Schärin leivät poistuneet S-ketjusta? 02/23/2013 7:19 PM

  Täällä näyttää Schärin lisäksi olevan häipymässä myös Semperin puolivalmiit leipätuotteet, mm. esipaistetut sämpylät on häipyneet S-Marketista. Niitäkin tuli joskus osteltua.

  Nuo Schnitzerin leivät näyttää muuten olevan 100 g isompia kuin Schärin vastaavat. Paria sorttia näytti olevan toisessa S-Marketissa.

 • Hyvä ja kunnollinen talvi 02/23/2013 7:14 PM

  Nyt on hiihtokilsoja takana 215 km. Tällä viikolla ollutkin aivan ihana hiihtokelit. Aurinkokin näyttäyty pitkästä, pitkästä aikaa. Jos tänä talvena saisi vaikka 500 km rikki.

  Lunta on 49 cm. Ja pikkupakkanen pitää jääveistokset edelleen hyvässä kunnossa ja nätteinä.

 • Mukavia tilanteita 02/23/2013 7:08 PM

  Eilen taas herkuteltu työmaalla. Oli yhden työntekijän mammalomalleläksiäiset ja mestarileipurimme oli tehnyt koko täytekakun gluteenittomana.

 • Schärin leivät poistuneet S-ketjusta? 02/16/2013 6:07 PM

  Kovasti tyhjältä näyttää täälläkin hyllynpätkä, jossa oli Schärin leivät. Olivat jo jonkun aikaa vähentyneet pikkuhiljaa. Uusia ei varmaan tilattu enää muutamaan viikkoon. Schärit on olleet ihan käteviä ottaa vaikka matkalle mukaan, jos ei ole varma kohteen gluteenittomasta tarjonnasta.

  Vuohelaa on nyt tullut enempi, kun taas kerran laitoin palauteviestiä S-ryhmälle, että Vuohelan leivät loppu klo 17 mennessä perjantaina (tulevat perjantaina). Ensin tarjottiin vaihtoehdoksi pakasteleipiä. Laitoin palauteviestin. että keliaakikkokin haluaa joskus tuoretta leipää. Nyt sitten palaute tehosi vai lieneekö isomman tilauksen perusteena nuo jäänveistokisat ja kaupungissa ylimääräistä väkeä pilvin pimein ?

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  7 tips

  Products
  10 products

  Links
  16 links

  Forum
  719 messages, 11 topics

  Comments
  186 comments

  Registration time
  02/12/2009 6:42 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,013s