Sussu

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 • Keliakia ja vatsakivut 5.7.2009 13:11

  Juu. Aftat on kans tuttujuttu. Moni jolla niitä on ei osaa liittää asiaa suolistoon. Ihmettelevät vaan mistä niitä pukkaa. En siis tarkoita että olisi keliakia jos niitä on vaan niitä tulee muutenkin jos vatsassa ränkättää jokin.

 • Keliakia ja vatsakivut 4.7.2009 18:32

  En tiedä, mietin tuossa tosiaan että nuorempana ei juuri tuntunut missään jos maistoin jotain kiellettyä, vaan nyt vanhempana huomaan heti jos olen syönyt gluteenipitoista evästä. Vatsa turpoaa ja alkaa kertyä ilmaa ja lopulta koskeekin ihan kovasti massuun, tuntuu että koko elimistö on ihan tukossa, eikä vatsa toimi moneen päivään kunnolla sen jälkeen. Sanottakoon vielä että ongelmia ei muuten ole juuri koskaan mahan kanssa. En lukeudu herkkävatsaisimpiin ihmisiin.

 • "Onkohan tuollakin keliakia?" 3.6.2009 06:44

  Juu...yhteen aikaan törmäsin sellaseen juttuun että kaupan kassatäti sanoi kun ostin gluteenitonta leipää tai keksejä ym... että "Tuo on sitten gluteenitonta, otitko tarkoituksella?" Ihmettelin alkuun kommenttia mutta syykin selvisi. Ihmiset olivat "vahingossa" ostaneet gluteenittomia tuotteita ja palanneet takaisin sadattelemaan niiden älyn kallista hintaa.. Aika hauska toisaalta...

 • Kasvispyörykät 27.5.2009 20:27

  Oletteko maistaneet Saarioisten Kasvispyöryköitä. Todella maukkaita ja kuituakin sisältävät. Kiva ja kätevä valmisruoka.....

 • Vitamiinilisät 22.5.2009 11:09

  Heippa!! Nyt saa nauraakkin jos tahtoo, mutta mulla oikeesti on ollut dosetti käytössä jo pitkän aikaa ja se on ihan sikakätevä. Lataan siihen kaikki vitamiinit mitä käytän esim. viikoksi tai pidemmäksi aikaa ja joka aamu kumoan kämmenelle sen päivän satsin. Säästyy aikaa kun ei tartte naplata joka purkkia auki. Suosittelen. Reissussa kans kätsy.

 • Kuitulisät 20.5.2009 17:05

  Näkyy muuten olevan vaikka millaista kuitupuristetta tarjolla.... Kaikki ei varmaankaan ole pelkästään laihdutukseen tarkotettuja. Apteekeista, luontaistuotekaupoista ja luontaistuoteosastoilta kaupoista löytynee vaihtoehtoja jos jonkinlaista. Joissain on kauraa, joissain jotain muuta vaikuttavaa aineosasta. Meinaan vaan jos ei voi käyttää kauraa ja onko puhdasta,kuka tietää.

 • Moilaslettu 20.5.2009 16:43

  Kokeilin muuten lämmittää Moilasen pitsan/pizzan mikrossa ja tykkäsin melkein että oli parempi kuin uunissa kuumennettu...Kukaan kokeillu? Tarkotan sitä ei Rafajotain.

 • Kuitulisät 20.5.2009 16:41

  Entäpäs tattarileseet, linssit, pähkinät... Paljon vettä ja joskus jukurtin sekaan vaikka lesettä. Mulla tepsii. Herbalifella muuten on kuitupuristeita... Mutta paljon pitää latkia vettä niiden kanssa.

 • Keliakia ja paino 20.5.2009 09:40

  Heipä hei...Minulla taasen näin, eli kun olen repsahtanut syömään väärin, painoni on noussut. Ja kun noudatan diettiä, paino laskee. Kumma kyllä. Mutta mähän olenkin tämmönen vastarannan kiiski... Pysyypähän nykyään tiukalla gluteenittomalla helpommin.

 • Saako mistään luontaisesti gluteenitonta pitsaa? 7.4.2009 21:30

  Aloin ettii että onko Semperillä vai kellä tota leipähyllypohjaa ja onhan sillä! Pitääkin alkaa tarkkailla!! Huomasin muuten samalla että Keliakialiiton sivustosta voi ladata Gluteenittomat tuotteet 2009 luettelon. Kyllä on paljon luettelossa tuotteita. Huh huh. Mutta toi on kyllä hitsin hyvä!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  4 vinkkiä

  Tuotteita
  4 tuotetta

  Kuvia
  5 kuvaa

  Linkkejä
  5 linkkiä

  Keskustelu
  97 viestiä, 14 aloitusta

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  14.3.2009 06:39

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,014s