Sussu

Keskusteluviestit

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Seuraavat > Loppuun >>
 • Kauran määrässä rajoja? 16.3.2009 19:02

  Tuossa linkissä mietin lähinnä sitä Mitä kaura on..Itse henkilökohtaisesti en ole juuri kauraa käyttänyt kuin joskus pieniä määriä esim.korppujauhojen asemasta lihapullataikinassa. Jostain luin suosituksia 50g päivässä. Vaikeaa varmaan sanoa mikä määrä sopii kenellekkin. Jotkin reagoivat todella pieniin määriin.Jos käyttö arveluttaa niin tuleehan sitä toimeen ilmankin. Myöskin se että osa keliaakikoista on oireettomia hankaloittaa arviota käykö kaura vai ei. Todella ristiriitaista tietoa nimittäin löytyy kun alat googlettamaan aiheesta käykö kaura keliaakikoille. Ei kai auta kun jokaisen vaan itse miettiä uskaltaako käyttää vai ei ja minkä verran. Aika ympäripyöreetä...

 • Kauran määrässä rajoja? 16.3.2009 17:22

  Juu. Aivan samaa ajattelin kun katoin sitä ryynipakettia. Kiitoksia muuten opastuksesta tossa linkki jutussa!

 • Kauran määrässä rajoja? 16.3.2009 13:48

  Aika hyvä juttu tästä aiheesta löytyy osoitteesta
  http://www.gastrolab.net/nqcehaf.htm

 • Apteekin keliakiatesti 16.3.2009 10:25

  Joo...Kiva kuulla että on noinkin päin, koska tiedän että on näyttänyt negatiivista tulosta vaikka on ollut selvä keliakia. Harmittaa vaan jos käykin toistepäin ja luottaa tavallaan vain siihen mitä testi näyttää, vaikka kylläkai se ennenpitkää selviää väkistenkin vaivojen aiheuttaja.

 • Apteekin keliakiatesti 16.3.2009 08:55

  Onko kokemuksia apteekin keliakiatestistä ja millaisia tuloksia olette saaneet?? Ihan mielenkiinnosta vaan...

 • Monta keliaakikkoa tunnet? 16.3.2009 08:21

  Tunnen/tiedän kuusi immeistä. Sukulaisia ja muita tuttavia.

 • Ensitunne 15.3.2009 14:24

  Tunnen olevani aika onnekkaassa asemassa siinä mielessä että minulla on ollut keliakia syntymästäni asti, todettiin 8kk:n ikäisenä vuonna -70. Jotenka sitä on "kasvanut syömään oikein". Joskushan se masenti lapsena kun ei kaikkea saanut syödä mitä mieli teki.Koulussa toiset kiinnittivät huomiota kun oli eri ruokaa jne, siihen aikaan tuntui ettei kellään muulla ollut keliakiaa. Mutta kaikki kyllä valistuivat kun informoin reippaasti asiasta. Nyt taitaa olla niin että harvemmassa on ne ihmiset jotka eivät tiedä mikä keliakia on. Luulisin. Täytyy myös sanoa se että tänä päivänähän tuotevalikoima on älyttömän kattava. Leipääkin saa valmiina jne. 1970-luvulla tilanne oli vähän toinen...vaan oikein hyvin on sopivaa ruokaa aina suuhun löytynyt.Oma asenteeni koko imeytymishäiriötä kohtaan on se että väkisinkin joutuu syömään terveellisesti ja katsomaan mitä suuhunsa laittaa, joten kaikki turhat pullamössöt jääpi syömättä! Pysyy kuosissa ja hyvässä kunnossa. Monesti olen miettinyt ihmisiä joilla iäkkäänäkin on todettu keliakia. On varmasti vaikea alkaa yht`äkkiä miettimään kaikki alusta mitä voit syödä. Mutta kun alkuvaikeuksista selviää niin kyllä se siitä iloksi muuttuu. Terveyden eteenhän sitä on valmis puurtamaan vaikka miten. Kaikille tsemppiä!! Mahtava että on olemassa tällaiset sivut!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Seuraavat > Loppuun >>

Huomaa, että kuka tahansa voi lisätä palveluun millaista sisältöä tahansa. Myöskään kaikki mainoksissa olevat tuotteet eivät ole gluteenittomia. Ylläpitäjä ei voi vastata sisällön oikeellisuudesta ja olet aina itse vastuussa siitä mitä suuhusi laitat. Jos huomaat ilkivaltaa tai gluteenipitoisia sisältöjä, ilmoita siitä ylläpitäjälle.

Lisätiedot

  Yksityisviesti
  Lähetä yksityisviesti

  Vinkkejä
  4 vinkkiä

  Tuotteita
  4 tuotetta

  Kuvia
  5 kuvaa

  Linkkejä
  5 linkkiä

  Keskustelu
  97 viestiä, 14 aloitusta

  Kommentit
  2 kommenttia

  Rekisteröitynyt
  14.3.2009 06:39

©2024 Glu.fi
Tietoa palvelustaUutisetKäyttöehdotKerro kaverilleOhjeet ja säännötIn englishLähetä palautettaSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,011s