annepanne

Forum messages

1 2 3 4 5 6
 • Maha aina sekaisin 04/13/2011 6:05 PM

  Tallulah kirjoitti:
  Kun sulla kerran on noin hyvä muisti, niin varmasti muistat myös että olen kertonut kokeilleeni karppausta enkä ole koskaan voinut niin huonosti kuin silloin. Sen lisäksi lihoin.

  Tottakai muistan sinun kokeilleen karppausta, mutta nyt olikin puhe viljattomuudesta, mikä ei ole yhtä kuin karppaus

 • Maha aina sekaisin 04/13/2011 5:03 PM

  Vaula kirjoitti:
  Yritän Antti Heikkilän juttuja luettuani olla ainakin jonkin aikaa täysin kokonaan viljattomalla (en ole aivan varman mitä tuo edes käytännössä tarkoittaa) ruokavaliolla, mutta vähän haasteelliseltä se kyllä tuntuu. Voisi ehkä aloittaa viljattomalle dieetille kokonaan oman keskusteluketjun?

  Antti Heikkilän teeseistä ja viljattomuudesta täällä onkin jo ainakin yksi viestiketju olemassa. Tuli tuosta Tallulahin vatsaongelmasta mieleen, että jos edes kokeilisi viljattomuutta, mutta muistelen hänen teilanneet tuollaiset ajatukset aivan mahdottomina...

 • Studio55 Antti Heikkilän haastattelu 03/11/2011 2:47 PM

  Älä välitä Lala Olen ennenkin huomannut, että tällä foorumilla, kuten muillakin, on sellaisia ihmisiä, joiden on pakko kirjoittaa asiasta kuin asiasta vain saadakseen äänensä kuuluviin ja nimimerkin alle näkyviin kuinka monta viestiä on tullut lähetettyä. Määrä ei todellakaan takaa laatua, kuten tämäkin keskustelu on osoittanut. Annetaan vain muiden syödä tärkkelysbaakelsejaan, jos niistä kerran nauttivat.

 • Studio55 Antti Heikkilän haastattelu 03/11/2011 1:33 PM

  Tallulah kirjoitti:
  Mun mielessäni Antti Heikkilä on vain täysi hihhuli.

  Se mitä minä kirjoitin, ei todellakaan ole jumalan sanaa enkä ehkä muista tarkkaan sanamuotoa Heikkilän haastattelun keliakia-osuudesta. Kannattaa ehkä katsoa uudelleen netistä, sekä minun että muiden. Enkä ole mikään vhh-fanaatikko, mutta jotain kertoo se, että suvussani on keliakiaa, reumaa, kilpirauhasjuttuja, jotka ovat autoimmunisairauksia. Siirtyminen gluteenittomaan ruokavalioon ei olo oloa parantanut, mutta viljan pois jättäminen vasta on. Ja vaikka olisinkin fanaatikko jossain asioissa, en suinkaan rupea ketään nimittelemään, edes netissä. Se siitä, enempää en asiaan aio puuttua, jokainen toimii niin kuin haluaa.

 • Studio55 Antti Heikkilän haastattelu 03/11/2011 12:07 PM

  Antti Heikkilä sentään esiintyy jokaisessa mediassa omalla nimellään, toisin ne, jotka täällä haukkuvat häntä hihhuliksi. Eikä hän suinkaan väittänyt, että viljat eivät sovi kenellekään keliaakikolle tai ylipäätänsä kenellekään, vaan kehoitti kokeilemaan, koska niin monet ovat päässeet vaivoistaan jättämällä viljat pois. Ei todellakaan voi olla pelkkää sattumaa, että niin monet ovat antaneet hänelle palautetta ja kiitosta päästyään eroon sairauksistaan. Kannattaa varmasi lukea asiasta enemmän ennen kuin esittää omia ennakkoluuloisia käsityksiään.

 • Studio55 Antti Heikkilän haastattelu 03/10/2011 4:09 PM

  Minäkin katsoin Heikkilän haastattelun, ja olen hyvin pitkälti hänen kanssaan samaa mieltä. Hänen mielestään keliaakikon on turha rasittaa elimistöään millään viljoilla, koska se, että on keliakia jo osoittaa, etteivät viljat hänelle sovi. Heikkilä kehoitti kokeilemaan viljatonta ruokavaliota kahden kuukauden ajan. Jos olo tuntuu paremmalta, on todennäköistä, että viljaherkkyys on olemassa. Hän myös korosti sitä, että kaikille ihmisille ei käy samanlainen ruokavalio, toisten elimistö sallii viljan käytön, toisten taas ei salli. Minun suvussani on paljon autoimmunisairauksia, mikä osoittaa, että jotain ruokavaliossa on ollut ja on pielessä.

 • Vähähiilihydraattinen dieeti 02/25/2011 9:06 AM

  Ajattelen VHH-ruokavaliosta samoin kuin Lala. En pyri ketoosiin, syön välillä puuroakin, mutta valkoista viljaa vältän. Gluteenittomat jauhoseokset ovat 85-prosenttisesti pelkkää hiilihydraattia, siis nämä vaaleat jauhot, joista yleensä leivotaan makeita leivonnaisia. Niitä ei tee edes mieli.

  Minullekin riittää n. 5 kilon painonpudotus. Olen vielä VHH-ruokavalion opetteluvaiheessa, mutta nyt jo olo on parempi. Aikaisemmin olin pitkään tasaisen väsynyt kunnon yöunista huolimatta, ja mieli oli maassa. Töissä tuli vähän väliä kauhea makeanhimo, ja oli pakko löytää jostain suklaata. Tuo himo on hävinnyt kokonaan. En toki voi väittää, että nämä parannukset johtuvat suoraan ruokavaliosta, mutta jostain kummasta syystä sen aloittamisen jälkeen olen muutokset noteerannut.

  Jokainen taaplaa tyylillään, mutta minulle näyttäisi sopivan tämä tyyli. Hyvää alkavaa kevättä kaikille! t. Anne

 • Vähähiilihydraattinen dieeti 02/23/2011 12:44 PM

  Kiitos Lala!

  Kirjotat juuri oikeaa asiaa. Lähdin kirjoittamaan tälle palstalle juuri siksi, kun toivon, että kenenkään ei tarvitsisi jäädä vaivojensa kanssa yksin, vaan kokeilisi saisiko tästä ruokavaliosta samanlaisen avun, kuin minä ja monet, monet muut ovat jo saaneet. Tästä ruokavaliosta en luovu! Tsemppiä sinullekin!

 • Vähähiilihydraattinen dieeti 02/23/2011 12:30 PM

  kaija kirjoitti:
  Terveellisyydestä kokonaisuus on kyllä kaukana.

  Nimenomaan terveellinen tuo ruokavalio juuri onkin. Jos pystyt laihtumaan merkittävästi ja veriarvosi parantuvat, mikä on todettu vh-ruokavaliota noudattaneilla, niin kysymys ei voi olla epäterveellisestä ruokavaliosta. Vatsa toimii hyvin, olo on paljon pirteämpi ja jaksaa taas liikkua. Vitamiineja ja hivenaineita saan varmasti tarpeeksi eikä tulisi mieleenikään syödä mitään ns. kevyttuoteita, jotka eivät ole luonnonmukaisia, ihmiselle tarkoitettuja mössöjä. Tällaisia ovat juuri nuo Benecolit ja vähärasvaiset juustot. Parempi syödä aitoa ruokaa, eihän sitä tarvitse syödä mahdottomia määriä. Hiilihydraatit ovat niitä, jotka muuttuvat suoraan sokeriksi ja siitä rasvaksi ihmisessä. Niitä saa kyllä marjoista ja hedelmistä sen verran kuin tarvitsee ja kuitua myös. Suomalaiset ovat mahdottomia leivän mättääjiä, varsinkin vaalean, ja diabetesluvut ovat sen mukaisia. Monet tätä ruokavaliota noudattaneet ovat voineet luopua kokonaan lääkityksestä. Mitkään ns. kevyttuotteet eivät ole tuottaneet samaa tulosta, mutta siitähän elintarviketeollisuus ei tykkää.

  Minäkin syön välillä tattaripuuroa aamupalalla, en suinkaan aina samoja ruokia. Paino on lähtenyt lupaavasti laskemaan, ja olemus kuin nuorella tytöllä) Sokeria en syö paljoakaan, marjojen päälle saatan laittaa pikkasen raakaruokosokeria, joka on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin valkaistu sokeri. Jogurteista syön aina maustamattomia ja maustan ne itse marjoilla. Turha ostaa kaiken maailman lisäaineita ruuan mukana. Mitään kevytlevitteitä en käytä, sen vähän, mitä tarvitsen, käytän voita.

 • Vähähiilihydraattinen dieeti 02/22/2011 9:19 PM

  Aamiaiseksi esimerkiksi tänä aamuna söin paistettua pekonia ja 2 paistettua munaa. Kahvin kanssa söin yhden ohuen riisikakun, jonka päällä maapähkinävoita. Lounaaksi söin uunissa paistetun broilerinfileen, höyrytettyä parsakaalia, 1 avokadon ja kaalisalaattia. Yleensä välipaloja ei edes tarvita, koska nälkä pysyy loitolla. Mutta töissä iltapäiväkahvilla söin mikrouunissa lämmitettyä leipäjuustoa, johon lorautin vähän kermaa ja päälle marjoja. Otan aina eväät töihin. Töiden jälkeen taas kunnon ateria, possun ulkofileepihvi, höyrytettyä kukkakaalia ja kaalisalaattia. Jäliruoaksi marja-jogurttismoothie. Näillä pärjää sitten seuraavaan aamuun.
  Jos olet kiinnostunut, menepä Antti Heikkilän sivuille. Sieltä löytyy valtavasti tietoa. Hän on lääkäri.

1 2 3 4 5 6

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  2 tips

  Forum
  52 messages, 4 topics

  Comments
  2 comments

  Registration time
  04/07/2009 2:23 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,042s