annepanne

Forum messages

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6
 • Kauppojen hintataso 07/10/2012 9:05 AM

  Ja mitä tulee asiakashyvityksiin, K-ryhmän kaupoista saa sitä aivan mitättömän vähän. Olen ollut juuri muuttopuuhissa ja ostin mm. huonekaluja ym. Askosta, jonka ostokset kerryttävät myös plussapisteitä. Lisäksi muita ostoksia, kaikkiaan yli 1500 eurolla. Sain hyvitykseksi yhden 5 euron plussasetelin! S-ryhmän ostoksista tulee joka kuukausi yli 20 euron seteli, vaikka ostan pelkästään ruokaa ja päivittäistavaroita. Tästä lähtien kartan kaikkia K-kauppoja.

 • Kannattaako ostaa leipäkone? 05/03/2012 7:57 AM

  Vielä tarkennus tuohon edelliseen juttuuni. Siis ennen kuin laitoin taikinalevyn uuniin, tein taikinapyörällä ruudut levyn pintaan, en painanut pohjaan saakka. Taikina on on niin tarttuvaa, ettei se onnistuisikaan.

 • Kannattaako ostaa leipäkone? 05/03/2012 7:37 AM

  Leipäkone on usein hankinta, jota käytetään hetken ja sitten unohdetaan ja lopuksi piilotetaan kaappiin. En ole kokeillut gluteenittomiin leipiin, tavalliseen kylläkin "entisessä elämässäni" pariinkin otteeseen, ja aina kävi samalla tavalla. Kun aloin tekemään itselleni gluteenitonta leipää, sekoitin puolen litran taikinan, johon laitoin monenlaisia gluteenittomia jauhoja, hiutaleita ja siemeniä sekä porkkanaraastetta, levitin taikinan uunipellille, annoin kohota jonkin aikaa ja paistoin n. 200 asteessa puolisen tuntia. Ai niin, ruudutin taikinalevyn ennen uuniin laittamista taikinapyörällä 16 osaan. Kun otin leivän uunista, annoin jäähtyä ja leikkasin viivoja pitkin palasiksi, jotka pakastin. On helppo ottaa pala kerrallaan pakastimesta.

 • Gluteeniton mämmi? 04/04/2012 6:45 PM

  Vuosi sitten ostin Suloisen leipomon mämmiä, ja näin sitä tänäänkin K-market Mustapekassa Käpylässä. Hinta oli 10 euron kieppeillä, joten eipä tehnyt mieli ostaa, kun muistin vielä, ettei se maku on tuollaisen hinnan väärti. Kumpa jostain saisi meikäläinenkin aidon makuista mämmiä. Kyllä sitä kerran vuodessa olisi mukava maistella, varsinkin kermamaidon kanssa.

 • Hyvää uutta vuotta 2012! 01/01/2012 6:54 AM

  Kiitos! Sitä samaa toivotan ylläpitäjälle ja kaikille Suomen keliaakikoille.

 • Uusi uutiskirje 12/24/2011 9:56 PM

  Jezu kirjoitti:
  porajata ja annepanne, uutiskirje lähetetään vain niille, jotka ovat tilanneet sen

  Hupsista, kiitos! Oli ruksi unohtunut

 • Uusi uutiskirje 12/24/2011 11:53 AM

  Niin, että mikä uutiskirje? Ei ole näkynyt.

 • Riisi 08/29/2011 6:46 AM

  Olen kyllä huomannut, että saivartelijoita tällä palstalla riittää. Tarkoitukseni ensimmäisessä viestissäni oli vain tuoda esiin se, mitä on todettu tutkimuksissakin, että kaikille viljat eivät yksinkertaisesti sovi. Keskustelun aloittaja Vattumarko on lukenut kirjan "Vaaralliset viljat" ja ainakin hän tietää, mistä puhun. Ja hänelle minun viestini olikin tarkoitettu, ei muille.

 • Riisi 08/28/2011 4:23 PM

  "Tuntuu vähän kurjilta tuollaiset kommentit, silloin kun viljattomuus ei ole oma valinta vaan terveydellinen pakko. Sitä kun yrittää vakuuttaa itselleen, että ihan hyviä nämä ovat ja kyllä näihin tottuu".

  Tuohon ylläolevaan sanoisin, että keliaakikko olen minäkin, mutta ei minun silti ole pakko syödä noista gluteenittomista seoksista tehtyä leipää tai pullaa. Tulen toimeen ilmankin ja hyvin. Ei ole pakko syödä riisiäkään, eihän sitä voi edes kasvattaa täällä Suomessa. Mutta tästä ei sen enempää, sanoinhan että tämä on minun mielipiteeni ja sillä siisti.

 • Riisi 08/28/2011 8:28 AM

  Tämä nyt tietysti taas ärsyttää monia, mutta voipi olla, että vatsasi ei karsasta pelkästään gluteenia, vaan viljoja yleensä. Ainoa vilja, mitä minä syön on tattaripuuro aamulla. Sen lisäksi syön paljon vihanneksia, kalaa, lihaa, jogurttia, rahkaa, maitoa, pähkinöitä ja hedelmiä. En ole karppaaja, välillä sitäkin, mutta jätän viljat aika vähäiselle syömiselle. Minusta gluteenittomat jauhoseokset ovat epäluonnollisia ja niistä tehdyt leivät ja pullat myös. Huom! tämä on siis minun mielipiteeni ja vatsani voi loistavasti.

<< Start < Previous
1 2 3 4 5 6

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  2 tips

  Forum
  52 messages, 4 topics

  Comments
  2 comments

  Registration time
  04/07/2009 2:23 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,028s