annepanne

Forum messages

1 2 3 4 5 6
Next > End >>
 • Kaksi mikrokupua? 06/24/2009 10:49 AM

  Nyt en kyllä ymmärrä, miksi pitäisi olla kaksi mikrokupua. Eihän ruokaa mikrokuvussa lämmitetä. Minä ainakin huuhtelen kuvun aina käytön jälkeen. Tietenkin voi olla talouksia, joissa niin mikro kuin kupukin voi olla siivoamatta vuosia...

 • Keliakia ja paino 05/18/2009 1:31 PM

  Minulla todettiin keliakia jo 10 vuotta sitten. Silloin paino oli alle 50 kiloa, lopulta en enää uskaltanut punnita itseäni ollenkaan. Söin paljon mutta laihduin, koska ravintoaineet eivät imeytyneet. Pian gluteenittoman ruokavalion aloitettuani paino alkoi tasaisesti nousta, ja nykyään saan taistella pitääkseni sen noin 60 kilossa. Elämän laatu on kuitenkin ratkaisevasti parempi vaikka kiloja onkin kertynyt. Aikaisemmin kaikki niveletkin olivat kipeitä ja vatsassa outoja kipuja. Nykyään olen terve ja liikun paljon ulkona sekä käyn säännöllisesti kuntosalilla. Onneksi vaivojeni syy keksittiin, tosin jouduin lääkärille sitä useamman kerran itse ehdottamaan. Pitivät lähinnä luulotautina tai vaihdevuosivaivoina.

1 2 3 4 5 6
Next > End >>

Notice that anyone can add any kind of content into service. Also all advertised products are not gluten-free. Administrator is not responsible and you take full responsibility what you eat. If you notice vandalism or contents that include gluten, please notify the admistrator.

Details

  Private message
  Send private message

  Tips
  2 tips

  Forum
  52 messages, 4 topics

  Comments
  2 comments

  Registration time
  04/07/2009 2:23 PM

©2024 Glu.fi
Service infoNewsTerms of serviceTell friendHelp and rulesSuomeksiFeedbackSähkönsäästö ‐ Made ❤ Helsinki ‐ 0,015s